Mijn studentenjob bij Axon

Graag vertel ik jullie vandaag hoe ik mijn eerste maand als “werknemer” bij Axon heb ervaren.

Op 9 juli startte mijn avontuur. Net zoals iedereen (denk ik) op zijn eerste werkdag, vond ik het enorm spannend en wilde ik zeker op tijd komen. Dit is me gelukt, ookal was ik stiekem een half uur te vroeg. 😊 Samen met Marlies heb ik besproken wat mijn taken zouden zijn en hebben we gekeken wat ik graag en minder graag doe. Dit omdat Marlies het belangrijk vindt dat ik mijn job graag doe en iedere dag er vol enthousiasme in vlieg.

Binnen Axon heb ik al veel mogen proberen en leren. Zo vul ik mijn dagen bijvoorbeeld met het zoeken naar goede profielen voor onze openstaande vacatures, creatieve Facebook en Linkedin posts ontwerpen, vacatureteksten schrijven en ijsjes eten als het warm is. Kwestie van het vakantiegevoel te behouden tijden mijn vakantiejob. 😊
Samen met Marlies heb ik ook al enkele klantenbezoeken en sollicitatiegesprekken gedaan. Dit vond ik super leuk omdat je leert omgaan met verschillende karakters en type mensen.

Tijdens de komende weken hoop ik nog meer ervaring op te doen binnen rekrutering en mijn Linkedin netwerk verder uit te bouwen. Ik ben er zeker van dat deze studentenjob een top eerste werkervaring is waar ik in mijn verdere carrière nog veel aan ga terug denken.

Groetjes van Julie, en wie weet tot binnenkort!

Leave a Comment